item3item4

Fågelholkar

knipholk
fagelholkar

Knipholken. art 72 Passar även bra som häckningsplats för pärluggla. Lätt och hållbar konstruktion. Plyfa i tak, framstycke och bakstycke. Sidor av impregnerad board och löstagbar botten av plåt. För att spara frakt och utrymme levereras knipholken i monteringssats. Den monteras enkelt genom att slå i 20 spikar därav 16 i förborrade hål.
Skrakholk art. 73. Något större holk för storskrak

Evighets-holken och Bätterholken - fågelholkar som håller mycket länge och skyddar ägg och ungar från hackspett och ekorre. Hölje av plåt och plyfa. Patenterad konstruktion som klarar solvärmen. Bokammaren kan tas ut underifrån. Bra vid rensning då du slipper få fågellopporna på dej. Du kan även ta ut bokammaren för att se på ägg och ungar.

Djurproblem

mikkygil

Musfällan Mikky Mos art. 14.
Fällan består av ett plåthölje med en fjädrande gillersticka. Den kan fånga två möss åt gången och dödar effektivt enligt principen fallande tyngd. Som fallande tyngd kan användas en vanlig 33 cl returflaska av glas för öl eller läsk. En ölburk kan också användas om den fylls med sand eller vatten.

Nej” art 82 - är ett effektivt dressyrredskap för hund och katt. Den är lämplig att använda i situationer där husdjuret har lärt sig att göra fel saker bakom din rygg. T.ex stjäl mat från bord, hoppar upp i sängar och soffor när ingen är hemma, Gnager på föremål mm. ”Nej” har en fjädermekanism och gillras stående på en balansbygel. När den rubbas ur sitt läge avgillras den och hoppar upp och rakt mot djuret.

nynej

Stygge art 83 är en ny djurskrämma som löser problem med pinkande katter, harar eller kaniner i blomrabatter eller trädgårdsland mm. Den placeras så att en 3 meter lång utlösningslina kan dras över den passage som djuret använder. När Stygge utlöses tar den ett skutt mot djuret och kastar samtidigt iväg en bit gummislang som träffar djuret eller passerar mycket nära. Resultatet blir för djuret en stark skrämselupplevelse. Djuret uppfattar platsen som farlig och undviker i fortsättningen att besöka den.

stygupgstorstyge

Storstygge art 85 är en viltskrämma i större modell avsedd för rådjur som orsakar problem i rabatter och trädgårdar. Den är även lämplig att använda mot gäss på badplatser och gräsmattor. Storstygge fungerar i princip som Stygge Utomhus ovan men har längre räckvidd - 7 -10 meter - samt större effekt.

Praktiska redskap för hus och trädgård.

tradgrep

Jordlyften - ett effektivt tillbehör att skruva fast på en grep. Förstärker brytkraften. Du arbetar lättare med att luckra jord mm. Med Jordlyften blir grepen ett perfekt redskap för att ta upp potatis. Hela potatisklasen kan lyftas rakt upp ur jorden.

skopived

Skopi art 87 - en lastlåda för din snöskopa. Du kan använda snöskopan till så mycket mer. Dra veden, matkassarna från bilen, tunga paket eller säckar, dra små barn mm. Fästes snabbt och enkelt med två hakar och passar alla snöskopor med minst 70 cm bredd. Levereras i monteringssats.

Till startsidaFågelholkarDressyrredskap
hund och kattDjurskrämmorÖvrigt för
hus, trädgårdPriser
beställningÖversikt
produkterFöretaget